Vrhunske smučarske blagovne znamke. Najboljše znamke na tržišču. Strokovno svetovanje. Individualni pristop.

Spletna trgovina Ambasador - Vrhunske smučarske blagovne znamke - Descente

Podjetje DESCENTE je že davnega leta 1935 v japonski Osaki začelo z razvojem visokotehnoloških materialov. Danes je vodilno podjetje, ki s svojimi inovacijami premika meje smučarske opreme. Posebno pozornost namenjajo kvaliteti, izvirnim in funkcionalnim detaljem ter dizajnu.

Obleči DESCENTE je lahko življenska izkušnja. Omogoča vam svobodno gibanje in občutek lahkosti. V podjetju so ponosni, da so s trdim delom, perfekcionizmom in tehnologijo ustvarili izdelke, ki vam bodo v zadovoljstvo. Njihov slogan je z vami in za vas.

DESCENTE opremlja Švicarsko in Špansko smučarsko reprezentanco.

Goldwin logo - Trgovina Ambasador

GOLDWIN je japonska blagovna znamka, ki se že od leta 1950, ukvarja z razvojem in proizvodnjo visokokvalitetnih materialov in športnih oblačil.

V GOLDWINU trdijo, daje ključ za dobro smučarsko opremo dober »KIGOKOCHI«, kar pomeni, da mora biti topla, lahka, prožna in dobrega dizajna. Ponosni so, da jim je vse štiri faktorje uspelo povezati in trgu ponuditi najboljše.

Podjetje GOLDWIN ima dve strasti šport in tehnologijo, eno veliko družino z vsemi svojimi zastopniki, ter veliko prijateljev, svoje cenjene stranke. V svoji več kot 60 letni tradiciji, svojim strankam ponujajo le najboljše. Dolga leta opremljajo Švedsko smučarsko reprezentanco.

Spletna trgovina Ambasador - Vrhunske smučarske blagovne znamke - Phenix

Kazuo Tajima je leta 1953, na Japonskem ustanovil visokotehnološko podjetje PHENIX. Želel je ustvariti prvovrstno smučarsko znamko in jo postaviti med vodilne v panogi. Z inovacijami, novimi tehnologijami in gizajnom, mu je to tudi uspelo.

V PHENIXU verjamejo, da ni meja za razvoj in napredek, če smo odprtih misli in duha.

PHENIX opremlja Norveško smučarsko reprezentanco.

Spletna trgovina Ambasador - Vrhunske smučarske blagovne znamke - Snowlife

Je švicarska manufaktura, ki v osrčju Alp razvija trpežne, tople in kljub temu udobne rokavice za različne potrebe in namene.

Stalno spremljajo razvoj materialov, novosti v dizajnu in tehnologiji ter iščejo načine kako vse troje povezati.

SNOWLIFE opremlja Norveško smučarsko reprezentanco.

Spletna trgovina Ambasador - Vrhunske smučarske blagovne znamke - Zai

Od leta 2003, manufaktura ZAI, v švicarski vasici Disentis, ročno izdeluje smuči. ZAI v retroromanskem jeziku pomeni čvrst, trd. Izvrstni so v kombinaciji naravnih in high tech materialov, ki dajejo smučem dolgo življensko dobo in neverjetno odzivnost.

Letno proizvedejo le do 1400 parov smuči.

ZAI kvaliteto sta prepoznala tudi prestižni znamki Bentley in Hublot, ter pri njih naročili posebno omejeni seriji smuči.