Cene

Vse cene izdelkov so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila. Cene ”namesto” so stare prodajne cene artiklov v naših trgovinah.

Naročilo

KORAKI NAKUPA

Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan. Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa dodani v nakupovalno košarico, naj bi bili dejansko na zalogi v naši trgovini. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve izdobave prvo oddano naročilo. Seveda se bomo potrudili, v kolikor je le mogoče, izdobaviti tudi preostala naročila.

Preden naročite blago, lahko vsebino naročila popravljate v nakupovalni košarici. Do nakupovalnega košarice dostopate s klikom gumba “KOŠARICA” zgoraj desno. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Dostava je za vsa naročila nad 80,00 EUR brezplačna. Če ste prepričani, da želite izdelke v nakupovalni košarici kupiti, kliknite “NADALJUJ NA BLAGAJNO“.

Če kupujete prvič, lahko vnesete podatke v okenca “PODATKI PLAČNIKA” ali se registrirate s klikom na gumb zgoraj desno “PRIJAVA / REGISTRACIJA“. V kolikor ste že registrirani, vpišite samo naslov elektronske pošte in svoje geslo. Kot registriran uporabnik boste lahko pregledovali vsa svoja naročila. Bodite pozorni na pravilnost naslova dostave in telefonske številke.

Možen je tudi osebni prevzem po predhodnem dogovoru, na lokaciji Glavni trg 29, 8000 Novo mesto.

PLAČILO

Po vnosu podatkov ali prijavi izberite želen način plačila. V primeru plačila s kreditno kartico se blago kupcu odpremi naslednji delovni dan. Za področje Slovenije in Hrvaške lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun (ponudnika) po izdanem predračunu,
  • s kreditno kartico (Eurocard/Mastercard ali Visa),
  • preko PayPal-a* (omogoča uporabo kreditnih ter debetnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd…). Pri plačilu preko sistema PayPal je popust v primeru akcijske ali promocijske cene 4%
   nižji.

Če izberete “NEPOSREDNA BANČNA TRANSAKCIJA“, plačilo izvedete preko UPN plačilnega naloga. Po potrditvi naročila prejmete predračun preko elektronske pošte. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun. Nakup zaključite s potrditvijo okenca “Prebral/-a sem in strinjam se s pogoji poslovanja spletne strani” ter klikom na gumb “KUPITE SEDAJ“. Potrditev naročila boste na vpisan elektronski naslov prejeli takoj.

Če izberete “KREDITNA KARTICA“, vnesite podatke svoje kreditne kartice. Plačilo se izvede preko sistema STRIPE, ki zagotavlja varno spletno nakupovanje. Nakup zaključite s potrditvijo okenca “Prebral/-a sem in strinjam se s pogoji poslovanja spletne strani” ter klikom na gumb “KUPITE SEDAJ“. Potrditev naročila boste na vpisan elektronski naslov prejeli takoj.

Če izberete “PAYPAL“, nakup zaključite s potrditvijo okenca “Prebral/-a sem in strinjam se s pogoji poslovanja spletne strani” ter klikom na gumb “PayPal“. Sledite navodilom za plačilo preko svojega Pay Pal računa. Potrditev naročila boste na vpisan elektronski naslov prejeli takoj. Pri plačilu preko sistema PayPal je popust v primeru akcijske ali promocijske cene 4% nižji.

Nekateri artikli nimajo “nakupovalne košarice”. Te artikle naročate preko elektronske pošte vvtradedoo@gmail.com ali telefona 031 306 656 in jih prevzamete v trgovini AMBASADOR, Glavni trg 29, Novo mesto. V kolikor se ne želite prijaviti, lahko želeno blago naročite tudi preko elektronske pošte vvtradedoo@gmail.com ali telefona 031 306 656.

DOSTAVA

Na dan dostave vas bo naša dostavna služba 2 – 3 ure pred dostavo prek SMS sporočila obvestila o svojem prihodu. V kolikor bi želeli kupiti nek soroden izdelek, pa ga ne najdete v naši trgovini, nas prosimo pokličite ali nam pišite preko elektronske pošte.

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete v okence “DODATNE INFORMACIJE” na dnu naročila. Dostava blaga je omejena na ozemlje držav EU (za naročila v Veliko Britanijo se računa dodatnih 15,00 EUR za stroške carinskega posredovanja). Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši trgovini Ambasador, Novo mesto. Dostava je za vsa naročila nad 80,00 EUR brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 80,00 EUR pa znašajo 10,00 EUR.

NAROČILO POTRJENO – POGODBA SKLENJENA

Ponudnik naročilo pregleda v največ 48 urah, preveri dobavljivost in naročilo potrdi ali z razlogom zavrne. Ponudnik si pridružuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Ob potrditvi naročila, ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave.

BLAGO ODPOSLANO

Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom.

SHRANJEVANJE NAROČILA OZIROMA POGODBE

Potrjeno naročilo oziroma pogodba je v elektronski obliki shranjeno na strežniku podjetja PR, šport in trgovina, d.o.o. Puštal 101, 4220 Škofja Loka. Kupec lahko dobi kopijo pogodbe s poslano zahtevo po elektronski pošti na naslov info@extremevital.com ali po telefonu 04/51 57 712.

VRAČILO BLAGA

Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 14 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec najkasneje v 14 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V tem primeru pa nam mora v naslednjih 14 dneh nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 14 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec. Prosimo natisnite in izpolnite obrazec in ga priložite vrnjenemu blagu.

Pri vračilu bodite pozorni na:

 • Blago mora biti neuporabljeno in nepoškodovano.
 • Blago mora biti zapakirano v originalni embalaži.
 • Stroške vračila krije kupec.
 • Prosimo natisnite in izpolnite obrazec in ga priložite vrnjenemu blagu.